Anumati Skincare

2 Tuotetta

Anumati Skincare on enemmän kuin ammattimainen kosmetiikkasarja. 

Se on monipuolinen ihonhoitomenetelmä, jonka tavoitteena on hyödyntää tehokkaasti luonnosta löytyviä keinoja ihon raikkauden 

ja nuorekkuuden säilyttämiseksi.

Anumati Skincare ihonhoitosarja koostuu luonnossa luonnostaan esiintyvistä ainesosista ja vitamiineista.

 Anumati Skincaren filosofia koko tuotelinjassa on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnon ja maaperämme parantavaan voimaan. Siksi Anumati Skincare hyödyntää koko kasvin, juurista kukkiin. Ja suosii villinä kasvaneita kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita, sillä Ihonhoidon puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet saadaan suoraan luonnosta. Nämä terapeuttiset hoitavat aine-osat saavat konkreettisia muutoksia ihon hyvinvointiin. Jokainen aineosa on valittu tarkkaan, jokaisella aineosalla on oma tehtävänsä. Sarjan tuotteet ovat luonnon omaa Synergiaa. Myös työmme on synergiaa ja kaikki mitä teemme heijastuu siihen mitä luomme. 

Anumati Skincare haluaa tarjota parhaimmat ihonhoitomenetelmät käyttämällä turvallisia luonnon ainesosia, joilla on suuri aktiivisuuspitoisuus. Ihonhoito tuotteet on suunniteltu ennen kaikkea niille, jotka kunnioittavat  luontoa ja arvostavat aitoa laatua.


  • Näkymä
-25%
Balancing Solution Mask
30,00 € 40,00 €
-25%
Intensive Hydration Mask
28,50 € 38,00 €