Siivoussaippua Eucalyptus & Minttu
Siivoussaippua Eucalyptus & Minttu

Siivoussaippua Eucalyptus & Minttu

9,00 €
Sisältää alv. 24 %

Siivoussaippua on tehokas, biohajoava ja riittoisa vaihtoehto koko kodin siivoukseen.

Saatavuus 2 kpl

Siivoussaippua on tehokas, biohajoava ja riittoisa vaihtoehto koko kodin siivoukseen. Eucalyptuksen ja Piparmintun eteeriset öljyt antavat saippualle paitsi raikkaan tuoksun myös lisäävät antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi puhdistuksen tehoa.


Voit käyttää saippuaa raastamalla sitä suoraan lämpimällä puhtaalla vedellä täytettyyn suihkepulloon (n 1-2 tl / 5 dl puhdasta lämmimtä vettä). Puhdistussuihkeen käyttöikä on n 2. viikkoa. Vaikeisiin tahroihin tee vahvempi liuos tai hiero saippuaa suoraan kostutettuun siivousliinaan ja anna vaikuttaa muutama minuutti ennen pyyhkimistä. Mikäli käytät vahvaa liuosta, huuhdo pinta puhdistuksen jälkeen. Voi käyttää siivousaippuaa myös käsitiskissä.

Herkille pinnoille testaa ensin pienelle alueelle.

Kaikki saippuat tehdään käsityönä joten ulkonäössä saattaa olla eroavaisuuksia erien välillä. Saippuoihin ei ole lisätty keinotekoisia kovetteita joten säilytä saippuaasi hyvin vettä läpäisevällä alustalla, jotta se ei pehmene ja pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.

Saippuan paino n 110 g

Ingredients: Sodium cocoate (coconut oil), Glycerin, Aqua (water), Mentha Piperita leaf(peppermint) oil, Eucalyptus Globulus leaf (eucalyptus) oil

* Linalool

*Limonene

* esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä

Paino:
110 g
Arvostelut 0 arvostelua