Terva & pihkasalva
Terva & pihkasalva

Terva & pihkasalva

19,00 €
Sisältää alv. 24 %

Terva & pihkasalvan teho perustuu suomalaiseen kansanperinteeseen ja nykytutkimukseen antimikrobisen tervan ja pihkan käytöstä ärtyneen ihon hoidossa.

Saatavuus 3 kpl

Terva & pihkasalvan teho perustuu suomalaiseen kansanperinteeseen ja nykytutkimukseen antimikrobisen tervan ja pihkan käytöstä ärtyneen ihon hoidossa. Tämä salva on mökkikesän ykköstuote, sillä se helpottaa hyönteisten pistosten aiheuttamaa ihoärsytystä ja kutinaa. Erinomainen tuote koville kantapäille sekä halkeilevaan ihoon. Käytä myös ahavoituneelle iholle ja kovettumiin. Salva koostuu hellävaraisesta määrästä tehoaineita ja tunnistettavan tervaisasta tuoksusta. Sopii koko vartalolle. Ei  sovellu lapsille.

KÄYTTÖOHJE

Sivele hoidettavalle alueelle tarvittaessa muutaman kerran päivässä. Ihon halkeamissa, kovettumissa ja paksuuntumissa voit tehostaa hoitovaikutusta peittämällä alueen siteellä. Kantapäiden halkeamissa hoitovaikutusta voi tehostaa levittämällä paksummin salvaa ja pitämällä sukat jalassa yön yli.

AINESOSAT

*Helianthus annuus (Auringonkukka) siemenöljy, Beeswax (Mehiläisvaha), Picea abies (Kuusi) pihka, *Arctium lappa (Isotakiainen) juuriuutos, *Olea europaea (Oliivi) öljy, Pyroleum pini (Terva).*Luomua

Paino:
19 g
Arvostelut 0 arvostelua