Raakasuklaa Licorice-Ginger 70%
Raakasuklaa Licorice-Ginger 70%

Raakasuklaa Licorice-Ginger 70%

3,00 €
Sisältää alv. 14 %

Lakritsi-inkiväärisuklaamme on mausteinen ja voimakas makuelämys suomalaiseen makuun

Saatavuus 5 kpl

LAKRITSI-INKIVÄÄRISUKLAA LICORICE GINGER ON TUJU HERKKU VOIMAKKAIDEN SUKLAAELÄMYSTEN YSTÄVILLE

Lakritsi-inkiväärisuklaamme on mausteinen ja voimakas makuelämys suomalaiseen makuun. Tumma raakasuklaa, lämmittävä luomuinkivääri ja kipakka luomulakritsi ovat lyömätön yhdistelmä, kun etsit jotain maitosuklaata vahvempaa. Lakritsi-inkiväärisuklaa Licorice Ginger sopii loistavasti jälkiruoaksi tai vaikkapa ystäväksi opiskelu- tai työpäivään – vahva maku herättelee ajattelemaan asioita laatikon ulkopuoleltakin.

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. 

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaat saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.

FOODININ RAAKASUKLAAT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ

Foodinin Licorice Ginger -raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistetaan, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.

Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarit Sanna että Malla tekevät massalle tiukan maku- ja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa.

Raakasuklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. 

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).


SISÄLTÖ

Kaakaonibs*, kookossokeri*, kaakaovoi*, inkiväärijauhe*, lakritsijauhe*, *=luomu

Suomi/Finland

40 g

Energia/Energi: 458 kcal / 1919 kjRasva/Fett: 35,7 g-josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 21,1 gHiilihydraatit/Kolhydrater: 27 g-joista sokereita/varav sockerarter: 24,9 gProteiini/Protein: 7,3 gSuola/Salt: 0 g

Arvostelut 0 arvostelua