Wellibites Karkkipussi Vadelma & Lakritsi
Wellibites Karkkipussi Vadelma & Lakritsi

Wellibites Karkkipussi Vadelma & Lakritsi

4,00 €
Sisältää alv. 14 %

Sokeriton sekoitus suolaista ja makeaa.

Saatavuus 4 kpl

Sokeriton sekoitus suolaista ja makeaa. Tähän makeissekoitukseen on mahdoton kyllästyä! Karkit on makeutettu makeutusaineella, ei sokerilla. Valmiissa pussissa ei siis ole grammaakaan sokeria.

Todella hyvää, ilman mitään huonoa

Wellibites karkit ovat syntyneet halusta tarjota maukkaita makeisia täysin ilman sokeria ja vain luonnollisista väri- ja makuaineista. Tähän Wellibites sekoitukseen on myös lisätty immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edesauttavaa B6-vitamiinia.

Makeat, kirpeät, suolaiset ja raikkaat Wellibites makeiset ovat kaikki vegaanisia hyytelömakeisia, joiden valmistukseen ei käytetä mitään turhaa. Karkit makeutetaan maltitolilla ja erytritolilla, joten niissä ei ole valkoisen sokerin kaloreita. Valmistuksessa ei käytetä palmuöljyä, gluteenia tai eläinperäisiä raaka-aineita.

Ainesosat
Makeutusaineet (maltitoli, erytritoli), maissitärkkelys, happo (omenahappo), salmiakki, luontainen aromi (vadelma), lakritsi, luonnolliset väriaineet (musta porkkanatiiviste, kasviperäinen hiili), B6-vitamiini, pintakäsittelyaineet (kookos-/rapsiöljy, karnaubavaha).

Arvostelut 0 arvostelua