Sonett Tiskiaine Calendula 1l
Sonett Tiskiaine Calendula 1l

Sonett Tiskiaine Calendula 1l

9,00 €
Sisältää alv. 24 %

Erityisen ihoystävällinen, kehäkukkauutetta sisältävä tiskiaine käsitiskiin. Tehoaa hyvin rasvatahroihin.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Luomukehäkukkauutetta sisältävä ekologinen tiskiaine käsitiskiin on erityisen ihoystävällinen. Se on kuitenkin myös tehokas ja irrottaa rasvatahratkin erinomaisesti.

Saatavilla kätevässä pumppupulossa, sekä 1 litran täyttöpullo.

Erikoisuutena tässä Sonettin käsitiskiaineessa on Sonettin itse jalostaman, jo keskiajallakin käytetyn menetelmän mukaisesti valmistettu hoitava kehäkukkauute ja kasviperäiset tensidit, joiden ansiosta Calendula-tiskiaine on riittoisa, tehokas ja hellävarainen.

Sonett on todellinen ekologisten, ympäristöä säästävien pesu- ja puhdistusaineiden pioneeri. Tämäkään Sonett astianpesuaine ei siis sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita eikä myöskään entsyymejä, petrokemiallisia tensidejä eikä valkaisua voimistavia kirkasteita. Geeni- ja nanotekniikalla aikaansaatuja ainesosia ei tuotannossa hyväksytä. Täysin biohajoavat valmistusaineet. Vegaaninen. Eco Garantie -sertifioitu.

 Käyttö:

Annostus: 2 painallusta pesuveteen tai suoraan astianpesusieneen tai -harjaan (n. 3 ml / 5 l vettä).

INCI:

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti: 5–15% ionittomat tensidit (sokeritensidi) ja 1–5% anioniset tensidit (kookosrasva-alkoholisulfaatti) ovat rasvaa liuottavia, pesuaktiivisia aineita. Pesuteho veden kovuudesta riippumatta. Valmistusaineet kookosöljy ja maissitärkkelys; 1–5% kasvialkoholi (etanoli); <1% Calendula officinalis*, sitraatti, suola, aidot eteeriset appelsiini-* (sisältää limoneenia*) ja bergamottaöljy* (sisältää limoneenia*, linaloolia*), palsami*; elävöitetty vesi ad 100%*tarkkailtua luomutuotantoa / luonnonvarainenSisältää eteeristä appelsiiniöljyä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

List of ingredients as per EC 648/2004: Aqua, alkylpolyglucoside C10–C16 (lauryl glucoside), sodium C8–C14 fatty alcohol sulphate (sodium octyl sulfate, sodium lauryl sulfate), alcohol, Calendula officinalis*, sodium chloride, sodium citrate, parfum*, limonene*, linalool* *certified organically grown.Contains essential oil of sweet orange. May produce an allergic reaction.

Arvostelut 0 arvostelua