Raakasuklaarusina, luomu
Raakasuklaarusina, luomu

Raakasuklaarusina, luomu

3,00 €
Sisältää alv. 14 %

Maukas raakasuklaarusina saa kuorrutuksen vain kasviperäisistä raaka-aineista valmistetusta pehmeästä raakasuklaasta.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Foodinin vegaaniset luomusuklaarusinat hurmaavat taatusti kenet tahansa! Maukas raakasuklaarusina saa kuorrutuksen vain kasviperäisistä raaka-aineista valmistetusta pehmeästä raakasuklaasta.

Suklaarusina on ollut suomalaisten suosikkiherkku jo vuosikymmenten ajan, ja monilla liittyy suklaarusinoihin rakkaita lapsuusmuistoja. Foodinin raakasuklaarusinat vievät iloisiin kesämuistoihin, synttärikutsuihin ja nauruntäyteisiin koko perheen elokuvailtoihin.

Raakasuklaarusina on ihastuttava herkku jo sellaisenaan, mutta sitä voi hyödyntää monipuolisesti myös leivonnassa ja jälkiruokien valmistuksessa! Suklaarusinoita voi lisätä esimerkiksi leivonnaisiin, ja niitä voi käyttää monipuolisesti jälkiruoka-annosten viimeistelyyn ja koristeluun.

Raakasuklaa on Foodinin toiminnan keskiössä. He suklaatuotteissaan ainoastaan kestävän kehityksen mukaisesti viljeltyjä luomukaakaopapuja. Pavut on viljelty kestävällä metsäviljelyllä, joka tukee ympäristön monimuotoisuutta ja varmistaa viljelijöille elannon useammalla kuin vain yhdellä tapaa. Amazonian sademetsän siimeksessä kasvavista kaakaopavuista valmistetaan Foodinilla samettisen pehmeää, täyteläistä raakasuklaata, jossa maistuu autenttinen kaakao.

Raakasuklaarusina on valmistettu Foodinin omalla tehtaalla Vaajakoskella, Suomen suklaarusinoiden pääkaupungissa! Suklaarusinoiden valmistukseen on käytetty tehtaalla ainoastaan uusiutuvaa aurinkoenergiaa.

Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistetaan, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo rusinan pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.

Luomu, vegaaninen, gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton.

Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Ainesosat:

Rusina* 60%, raakasuklaa* 40% (kaakaopapu*, kookossokeri*, kaakaovoi*)/ Russin* 60%, rå choklad (kakaobönor*, kokossocker*, kakaosmör*) *=luomu/ekologisk

Paino:
80 g
Arvostelut 0 arvostelua