Harmonia niDRA
Harmonia niDRA

Harmonia niDRA

40,00 €
Sisältää alv. 14 %

Ravintolisä helpompaan nukahtamiseen, levottomuuden ja hermostuneisuuden rauhoittamiseen.

Saatavuus 2 kpl

Yleisimmät unihäiriöiden syyt ovat stressi, jännitys ja rauhattomuus. niDRA ratkaisee nämä haasteet pysyvästi, sillä se korjaa uniongelmien juurisyitä. niDRAn avulla saavutat syvemmän rentoutumisen sekä rauhallisuuden ja siten paremman unen.

niDRA sisältää kahden tutkitun ja palkitun uutteen yhdistelmän:•AFFRON® Maailman parhaiten dokumentoitua sahrami-uutetta.•KSM66® Maailman parhaiten dokumentoitua ashwagandha-juuriuutetta.

Lukuisat kliiniset tutkimukset osoittavat, että niDRAn sisältämät tehoaineet helpottavat nukahtamista, vähentävät rauhattomuutta sekä hermostuneisuutta. niDRA vaikuttaa positiivisesti iltaisin unen saantiin. Sen lisäksi yölliset heräämiset vähenevät ja tarpeeton valveillaoloaika lyhenee. Teho että turvallisuus on todistettu yli 30 uutespesifissä tutkimuksessa.

niDRA

EI aiheuta riippuvuutta

EI sekoita luonnollista unirytmiä

EI aiheuta aamutokkuraisuutta tai kärttyisyyttä

Harmonia niDRA sisältää yhdistelmän Affron®:ia ja KSM66®:a. Näitä kahta helposti imeytyvää uutetta sahramista ja ashwagandhasta käytetään perinteisesti yhdessä rauhoittumiseen, rentoutumiseen sekä nukahtamiseen. Harmonia niDRAn sisältämä sahramiuute (Affron®) edistää rentoutumista, emotionaalista tasapainoa sekä postiviivista mielialaa. Valmisteen sisältämä täyden spektrin ashwagandha-juuriuute (KSM66®) tukee nukahtamista, edistää palautumista ja tukee kehoa hermostuneisuuden, jännittyneisyyden ja levottomuuden yhteydessä. 

Käyttö:

1 kapseli aamulla ja illalla. Tarvittaessa ilta-annoksen voi nostaa 2 kapseliin. Päiväannos (2-3 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 350 mg – 525 mg sekä Affron® Sahrami (Crocus sativus) -uutetta 28 – 42 mg, joka sisältää Lepticrosalides® -yhdistelmää 1 – 1,5 mg.

Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Ainesosat:

 Standardoitu ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, patentoitu sahrami (Crocus sativus) –uute'', selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä).

Arvostelut 0 arvostelua