Strath Ravintolisä
Strath Ravintolisä

Strath Ravintolisä

30,00 €
Sisältää alv. 14 %

Ravinteet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa, sopii koko perheelle, ja ei sisällä eläviä hiivasoluja.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Strath yrttihiivavalmiste on superfoodien edelläkävijä jo vuodesta 1961. Sen sisältämät ravinteet vahvistavat ja tasapainottavat kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen. Strath sopii koko perheelle, raskaana oleville ja imettäville naisille, urheilijoille, opiskelijoille, vanhuksille.

Ainutlaatuinen valmistusprosessi:

Kaksi kuukautta kestävässä, patentoidussa valmistusprosessissa ravintohiivaa (Saccharomyces cerevisiae) ravitaan kymmenillä eri kasveilla (mm. väinönputki, sitruunamelissa, kamomilla, lakritsi, kaneli, salvia, mustaselja, piparjuuri, persilja, timjami jne.). Lopputuloksena on ravinteikas hiivaplasmolysaatti, jossa ei  ole lainkaan eläviä hiivasoluja jäljellä vain arvokkaat ravinteet hyvin imeytyvässä muodossa. Myös yrtit hajoavat prosessissa, joten lopputuotteessa ei niitä enää ole havaittavia määriä.Plasmolysaattiin imeytyneet eri ravintoaineet esiintyvät luonnollisina, tasapainoisina määrinä. Tämän ansiosta valmistetta voidaan käyttää pitkäänkin yhtäjaksoisesti ilman yliannostuksen vaaraa. Menetelmän etuna on myös, että ravinteet ovat erittäin tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Strath toimii myös katalysaattorin tavoin eli auttaa elimistöä hyödyntämään ruoasta niitä ravintoaineita, joita se tarvitsee ja tukee näin elimistön homeostaasia. Tuote ei sisällä säilöntäaineita, eikä keinotekoisia väriaineita tai aromeja. Ei sisällä synteettisiä vitamiineja tai kivennäisaineita.

Strath yrttihiivatabletti:

Suositeltava vuorokausiannos ja käyttöohje: Aikuisille 2 tablettia ja lapsille 1 tabletti 2-3 kertaa päivässä veden kera, ennen ateriaa. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa

Vuorokausiannos: yrttihiivaa per 2 Tabl. (0,9g), 3 Tabl. (1,3 g), 4 Tabl. (1,8 g), 6 Tabl. (2,7 g)

Ainesosat: Plasmolysoitu yrttihiiva Saccharomyces cerevisiae Meyer 89%, maissitärkkelys, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), hyytelöimisaine (pektiini), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

  • gluteeniton
  • laktoositon
  • sokeriton
  • vegaaninen

Säilytysohje: 

Huoneenlämmössä


Arvostelut 0 arvostelua