Havupuu-uutejuoma - 1 l
Havupuu-uutejuoma - 1 l

Havupuu-uutejuoma - 1 l

10,00 €
Sisältää alv. 14 %

Metsäinen uutejuoma Pohjanmaan puhtaista männyistä

Saatavuus 6 kpl

Puhdistamon Vahva Havupuu-uutejuoma valmistetaan vanhaan perinnereseptiin perustuen käyttämällä ainoastaan puhtaimpia sekä laadukkaimpia raaka-aineita: nuoren luomumännyn kuorta ja nilaa, raikasta pohjavettä sekä raffinoimatonta merisuolaa, joka tehostaa juoman imeytymistä. Havupuu-uutejuoman raaka-aineet kerätään puhtaista Pohjanmaan metsistä, jotka kasvavat kaukana teollisuudesta sekä asutuksesta.

Ei lisäaineita, säilöntäaineita tai väriaineita – ainoastaan parhaimmat raaka-aineet männystä sellaisina kuin luonto on ne tarkoittanut! Uutejuomassa on fenolisia yhdisteitä 860 mikrogammaa millilitraa kohden. Antioksidanttiset fenoliset yhdisteet toimivat juomassa luonnon omina säilöntäaineina. 

Ainesosat / Ingredienser: Vesi, männynkuoriuute, suola. / Vatten, extrakt av tallbark, salt.

Säilytys / Förvaring: Viileässä (alle +8°C). Säilyy avattuna noin 7 –10 vrk. / I kallt (mindre än +8°C). Förvaras öppnad 7 –10 dag. 

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi / Finland

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei käytettäväksi verenohennuslääkityksen kanssa. Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa

  • Täysin suomalainen tuote
  • Metsäinen uutejuoma Pohjanmaan puhtaista männyistä
  • Ei sisällä lisä-, säilöntä- tai väriaineita
  • Käyttövalmis sellaisenaan, suositellaan nauttimaan kylmänä!
Arvostelut 0 arvostelua