Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Eucalyptus eteerinen öljy Eucalyptus Radiata

Eukalyptuksen eteerinen öljy tunnetaan sen puhdistavista ja virkistävistä ominaisuuksistaan. Tuoksu on kaikille mieluinen, virkistävä ja hengitysteitä avaava.

10,00 €
Tuotekuvaus

Eukalyptuksen eteerinen öljy tunnetaan sen puhdistavista ja virkistävistä ominaisuuksistaan. Sen tuoksu on kaikille mieluinen, virkistävä ja hengitysteitä avaava. Alunperin Etelä-Afrikan ja Australian aboriginaalit käyttivät eucalyptuksen lehtiä niiden monien lääkeominaisuuksiensa vuoksi, erityisesti haavojensa peittämiseksi.

Eucalyptus radiatan ominaisuudet ovat hyvin samankaltaiset kuin eukalyptus globuluksen, mutta sen hieno ja raikas tuoksu on huomattavasti pehmeämpi ja se on lempeämpi öljy kuin voimakastuoksuinen globulus.

Diffuuserissa eukalyptuksen eteerinen öljy tuo huoneilmaan lempeän ja raikkaan tuoksun. Sopii loistavasti talvikauden flunssaöljyksi koko perheelle, paitsi pienille lapsille. Se lievittää hengitystieoireita ja avaa tukkoista nenää. Käytä myös höyryhengityksessä.

Ihonhoidossa eucalyptusta voi käyttää lisäämään verenkiertoa ja lievittämään lihasjännityksiä.

Vinkki hilseileville hiuksille: 1-2 tippaa eucalyptus radiataa neutraaliin shampooseen. Vaahdota märät hiukset ja huuhtele.

Käyttökohteita: Flunssa, vilustuminen, yskä, nuha ja tukkoisuus.

Ecocert luomusertifioitu.

100% kemotyypitetty luomu eucalyptus eteerinen öljy.