Tripla Magnesium
Tripla Magnesium

Tripla Magnesium

13,00 €
Sisältää alv. 14 %

Lihakset, hermosto ja energia-aineenvaihdunta, sisältää kolmea korkealaatuista magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia.

Saatavuus 1 kpl

Puhdistamon Tripla Magnesium sisältää kolmea korkealaatuista magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia tasapainoisena yhdistelmänä. Magnesium edistää muun muassa lihasten toimintaa, proteiinisynteesiä, energia-aineenvaihduntaa ja vahvistaa luustoa. Tripla Magnesium on tavanomaista magnesiumia hellävaraisempi vatsalle ja imeytyy erinomaisesti.

Suositelu vuorokausiannos: 1 - 4 kapselia päivässä. Vuorokausiannos sisältää 94 mg - 375 mg magnesiumia, joka vastaa 25 % - 100 % päivittäisestä saantisuosituksesta.

Ainesosat: Magnesiummalaatti, magnesiumbisglysinaatti, magnesiumtauraatti. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Vegaaninen tuote. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. 

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Valmistettu: Suomi

Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EU 

Huom! Tripla Magnesium ei sovellu kaikille illalla nautittavaksi tuotteen sisältämän virkistävän magnesiummalaatin vuoksi. 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä

Arvostelut 0 arvostelua