Maitohappobakteeri - Lactospore & Boulardii
Maitohappobakteeri - Lactospore & Boulardii

Maitohappobakteeri - Lactospore & Boulardii

21,00 €
Sisältää alv. 14 %

Tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria sekä Lynside® boulardii-hiivalajia, päivittäiseen käyttöön tai kuuriluontoisesti.

Saatavuus 4 kpl

Puhdistamon Maitohappobakteeri + Boulardii on tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria ja Lynside® Pro SCB -hiivalajia. LactoSpore® -maitohappobakteerit säilyvät elinvoimaisena läpi ruoansulatuskanavan rajuimpienkin olosuhteiden ja kykenevät tuottamansa maitohapon avulla estämään suoliston toiminnalle haitallisten bakteerien kasvua. 

LactoSpore® sisältää suuren määrän Bacillus coagulans -maitohappobakteeria, jolla on uniikki ominaisuus tuottaa itiömuotoisia bakteereja. Ainutlaatuisen itiömuotonsa ansiosta maitohappobakteeri säilyy elinvoimaisena läpi ruoansulatuskanavan ja toimii tehokkaasti.

Sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti.

Suositeltu vuorokausiannos: 

1–2 kapselia tarvittaessa. Kapseli voidaan niellä sellaisenaan veden kanssa, tai se voidaan avata ja ripotella ruokaan, juomaan tai suoraan suuhun. Sisältää maitoa.

Ainesosat: Saccharomyces boulardii (Lynside® Pro SCB), Bacillus coagulans (LactoSpore®), MCT-jauhe (kookoksesta),fermentoitu L-leusiini, MCT-jauhe (kookoksesta). Kapseli: Hykroksipropyylimetyyliselluloosa. Sisältää maitoa.

 

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. 

Pakattu: Suomi / Finland

Alkuperämaa: EU

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. 


Arvostelut 0 arvostelua