Super Complex B-vitamiini
Super Complex B-vitamiini

Super Complex B-vitamiini

25,00 €
Sisältää alv. 14 %

Vahva ja ainutlaatuinen yhdistelmä tehokkaasti imeytyviä aktiivisia B-vitamiinin muotoja. Väsymykseen ja uupumukseen.

Saatavuus 3 kpl

Super Complex B-vitamiini on vahva ja ainutlaatuinen yhdistelmä tehokkaasti imeytyviä, aktiivisia B-vitamiinin muotoja. Se sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinin muotoa samassa kapselissa. Näistä esimerkiksi B2-, B3-, B5-, B6- ja B9-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Puhdistamon kapselituotteille ominaisesti tuote imeytyy erinomaisesti ja on täyteaineeton. Tuote on kehitetty Suomessa ilman minkäänlaisia kompromisseja.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä

Ainesosat: Tiamiini (tiamiini HCl), riboflaviini-5-fosfaatti, niasiini (inositoliheksanikotinaatti, niasiini), B6-vitamiini (pyridoksaali- 5-fosfaatti), B12-vitamiini (metyylikobalamiini, adenosyylikobalamiini), biotiini, pantoteenihappo (d-kalsium pantotenaatti), folaatti (Quatrefolic™ 5-MTHF metyylifolaatti), PABA (Para-aminobentsoehappo), L-leusiini. Kapseli: Selluloosa, vesi

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna 

Valmistettu: Suomi / Finland

Alkuperämaa: USA

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.

Arvostelut 0 arvostelua