Echinaforce -punahattu-uute
Echinaforce -punahattu-uute

Echinaforce -punahattu-uute

11,00 €
Sisältää alv. 14 %

Echinaforce on suuren suosion saavuttanut kasvirohdosvalmiste (itsehoitolääke), joka tukee vastustuskykyäsi sekä hengitysteiden terveyttä.

Saatavuus 4 kpl

Terhakoittavasta tehostaan kuuluisaksi tullut Echinaforce kohottaa yleistä vastustuskykyä. Punahattu-uutetta käytetään useimmiten silloin, kun vastustuskyky kaipaa kaveria vaikkapa kylmettymisen johdosta.

Ulkoisesti Echinaforcea käytetään ihotulehduksiin, pieniin haavoihin, finnien hoitoon, hyönteisten puremiin. Tuote ei sovi mykerökukka-allergisille. Tämän tuotteen sisältämä Echinacea eli auringonhattu lievittää ylähengitysteiden haasteita, avittaa virtsateiden terveyttä ja vahvistaa vantterasti vastustuskykyä.

Echinaforcen käyttö:
Kliinisesti tutkittu echinaforce on valmistettu tuoreista punahatuista, joten on supertehokas. Echinaforce toimii antiviraalisesti ja tukee vastustuskykyä. Sitä voi käyttää ennaltaehkäisevästi silloin, kun vastutustuskyky on kovilla, karheus kutittaa kolotus kiusaa.

Annostus pakkauksen ohjeen mukaan!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienen lasten ulottumattomissa. 

Ainesosat: 1 ml (= 28 tippaa) sisältää: Echinaceae purpur. herba extr. fl. (2,1:1) 820 mg (punahatun versouute).

Arvostelut 0 arvostelua