Eteerinen öljy, muskatellisalvia
Eteerinen öljy, muskatellisalvia

Eteerinen öljy, muskatellisalvia

15,00 €
Sisältää alv. 24 %

Elvyttävä ja virkistävä muskatellisalvia tunnetaan erityisesti naisten öljynä.

Saatavuus 1 kpl

Florame, Eteerinen öljy, muskatellisalvia. Luomulaatuinen ja kemotyypitetty eteerinen  muskatellisalviaöljy on lämpimän pähkinäisen ja yrttisen tuoksuinen. Elvyttävä ja virkistävä muskatellisalvia kasvaa kallioisessa maastossa ja eteerinen öljy saadaan tislaamalla koko kasvi.

Muskatellisalvian öljy rentouttaa ja lievittää jännitystä ja rauhoittaa shokkitilanteissa. Keskiajalla salviaa käytettiin silmien hyvinvoinnin hoidossa.

Muskatellisalvia tunnetaan erityisesti naisten öljynä. Salvia on luonnollinen apu hormonaalisiin vaivoihin, sillä se lievittää kuukautiskipua ja tasapainottaa kiertoa, helpottaa vaihdevuosivaivoja ja mielialavaihteluita. Afroidisena öljynä muskatellisalvia lisää seksuaalista halukkuutta. Sen uskotaan auttavan myös masennuksen hoidossa.

Ihonhoidossa muskatellisalvia on antibakteerinen ja tulehdusta vähentävä. Se tasapainottaa ja säätelee ihon toimintoja ja rasvaisuutta. Sopii eritysen hyvin rasvaiselle, ärtyneelle ja ikääntyvälle iholle. Sopii myös hiuksille ja kuivalle päänahalle. 

Inci:

100% luomu kemotyypitetty Muskatellisalvia eteerinen öljy

Arvostelut 0 arvostelua