Propolia Active Balm Propolis & Hunajabalsami
Propolia Active Balm Propolis & Hunajabalsami

Propolia Active Balm Propolis & Hunajabalsami

22,00 €
Sisältää alv. 24 %

Pastamainen, hyvin imeytyvä tehovoide on tarkoitettu jatkuvaan tai kuuriluontoiseen käyttöön.

Saatavuus 1 kpl

Pastamainen, hyvin imeytyvä tehovoide on tarkoitettu jatkuvaan tai kuuriluontoiseen käyttöön. Voiteen tarkoitus on yksinkertainen – kohtaa ongelmat pystypäin Propolia Active Balmia käyttäen. Levitä sitä vaurioituneelle, ärtyneelle, kutisevalle tai kuivalle iholle. Kokeile herpekseen, ihottumiin. Näppärän kokoinen purkki mahtuu käsilaukkuun ja on aina tarvittaessa käden ulottuvilla.

Dermatologisesti testattu. Ecosert ja BIO-sertifikaatit.

Tiivistetyssä muodossa vaurioitunutta ihoa hoitavia raaka-aineita

Hyvin, hyvin tehokas balsami! Luomusertifioitu, runsaasti propolista ja korjaavia ainesosia sisältävä balsami, joka on aivan erityisen tärkeä iho-ongelmissa. Hunajan desinfioiva vaikutus ja sheavoin uudistava teho yhdistyvät väriaineettomassa ja säilöntäaineettomassa balsamissa. Sitä suositellaan kaikenlaisten tulehtuneelle, kutisevalle tai kuumottavalle iholle kasvoilla ja vartalolla ihoärsytysten, vammojen ja ihovaurioiden hoitamiseen. Kokeile sieni-infektioihin, kuivuuteen, ihottumiin, herpekseen.

Propolis (15%): Propoliksen merkitys tässä voiteessa on todella suuri. Se rauhoittaa ja puhdistaa ihoa. Sheavoi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja parantaa ihon elastisuutta. Seesamiöljy ravitsee ja pehmittää ihoa. Se on erinomainen öljy kuivan ja punoittavan ihon hoidossa.

30 ml

Perusohje: Levitä hoidettavalle alueelle ja anna imeytyä. Peitä tarvittaessa, jotta vaatteet eivät tahriinnu.

Yhteiskäyttö: Ripottele Siccative powderia puhtaalle iholle, hiero se ihoon ja levitä Active Balmia päälle tehostamaan hoitovaikutusta.

Ihon herkistyminen: Jos iho kasvoilla herkistelee omille hoitotuotteille, sekoita Active Balmia hiukan voiteen sekaan rauhoittamaan ihoa.

Kutinaan: ennen kuin raavit ihosi verille ja epätoivo iskee, kokeile Active Balmia.

Ärtyneet, kutisevat kainalot: rauhoita deodorantista/karvanpoistosta ärtyneet kainalot. Levitä voide kainaloihin yöksi.

Inci:

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract*, Cera Alba (Beeswax), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Propolis Cera, Alcohol, Mel (Honey)*, Aqua (Water), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Limonene. *luomuviljellyt raaka-aineet

100% luonnollinen, 99.9% kasviraaka-aineista luomuviljelystä, 75% kaikista raaka-aineista luomuviljeltyjä

Arvostelut 0 arvostelua