Propolia Organic Royal Jelly Luomu Lasiampulli
Propolia Organic Royal Jelly Luomu Lasiampulli

Propolia Organic Royal Jelly Luomu Lasiampulli

22,00 €
Sisältää alv. 14.00 %

Royal Jelly on kuninkaallista superfoodia parhaimmillaan.

Saatavuus 2 kpl

Royal Jelly -ampulleihin on pakattu mehiläispesän pyhin ja arvokkain aine. Tämä mehiläisten valmistama aine kuningattaren ruokintaan on erikoislaatuinen ja hyödyllinen myös ihmiskeholle.Royal Jelly on voimaruokaa, joka on pakattu lasiampulliin hunajan, mangon ja ananastiivistemehun kanssa. Nauti AB-luomusertifioitu kuninkaallinen tehojuoma aamuisin sekoitettuna tilkkaan vettä tai mehua.Ampullikuurin voi ottaa 4 kertaa  vuodessa immuunipuolustusta petraamaan vuodenaikojen vaihtuessa, tai kun haluaa tämän ”mehiläispesän kaviaarin” hyvää tekevät vaikutukset itselleen. Ota kuuri myös silloin, kun olo on vetämätön, ajatus ei oikein kulje tai immuunipuolustus on jostain syystä heikentynyt.Kuuri sisältää runsaasti tärkeitä bioaktiivisia ravinto- ja hivenaineita pyhän mehiläisen sinulle valmistamina täydellisessä sopusoinnussa keskenään juuri oikeissa suhteissa. Lisäksi Royal Jelly on täynnä raakavalkuaista, yksinkertaisia hiilihydraatteja (Monosakkaridit),  rasvahappoja, monia hivenaineita, entsyymejä, antibakteerisia ja antibioottisia komponentteja, pantoteenihappoa (B5-vitamiini), pyridoksiinia (B6-vitamiini) ja C-vitamiinia.Noin 2-3% Royal Jellyn sisällöstä on uniikkia 10-HDA happoa, jota kutsutaan nimellä ”Queen bee acid”. Tämä 10-HDA mehiläishappo on yksi Royal Jellyn tärkeimmistä bioaktiivisista aineosista. Eläin- ja koeputkitutkimuksissa 10-HDA hapolla on osoitettu olevan antibakteerimaisia, antiallergisia, tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia.Royal Jelly-ampulleissa tulee esiin Propolian® pitkä kokemus ja asiantuntemus mehiläispesän tuotteiden valmistajana. Ampulleissa käytetty Royal Jelly on kerätty huolellisesti valikoiden ja tarkoin luomuviljelyn säädöksiä noudattaen. Sisällössä yhdistyy monikukkahunajan ja luomulaatuisten hedelmämehujen makea ja miellyttävä maku mehiläispesän antimien luonnollisiin hyvää tekeviin vaikutuksiin.

HUOM.

Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville naisille eikä alle 3-vuotiaille lapsille. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytettävä etäällä lämmöstä ja kosteudesta.

10 kpl

Käyttö:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Ota yksi ampulli aamuisin 10 päivän ajan sekoitettuna vesi- tai mehulasilliseen. (Yli 3-vuotiaiden lapsien annostus on ½ ampullia päivässä).  Kuuri uusitaan aina vuodenaikojen vaihtuessa n. 4 krt/v. 

Inci:

Water, polyfloral Honey* (18.6%), Royal Jelly* (9.3%), Mango mash*, Concentrated Pineapple Juice*. *Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Arvostelut 0 arvostelua