Propolia luomu pastillit anis ja rosmariini
Propolia luomu pastillit anis ja rosmariini

Propolia luomu pastillit anis ja rosmariini

9,00 €
Sisältää alv. 14 %

Pastillit puhdistavat ja raikastavat suuta ja kurkkua sekä poistavat pahaa hajua hengityksestä.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Nämä pastillit eivät ole vain hyvän makuisia karamelleja, vaikka taltuttavat pienen makeannälän, vaan ne ovat hyödyllisiä lisäravinteita. 


Propolis on luonnollinen antimikrobinen aine, joka puhdistaa kurkkua poistamalla bakteereita, viruksia sekä sieniä. Se taistelee vilustumisen sekä flunssan oireita vastaan mm. helpottaen kurkkukipua. Propolis rauhoittaa ikenien ja limakalvojen tulehdusta ja ärtyneisyyttä sekä puhdistaa suuta. Pastillit ovat erityisen hyvä myös poistamaan suun ja hengityksen pahaa hajua (Candada Albcansin aiheuttamaa).  Pastillien propolis puhdistaa ja anis raikastaa hengityksen. 

HUOM.

Yli 6-vuotiaille lapsille. Ei suositella ihmisille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Ei suositella imettäville eikä raskaana oleville naisille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ravintolisää ei saa käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.  

Voi sisältää jäämiä kananmunista, pähkinöistä ja vehnästä. 

45 g

Käyttö:

Imeskele hitaasti 5-6 pastillia päivässä.

Inci:

 Arabikumi* (sakeutusaine), ruoko-sokeri*, hunaja (18 %), puhdistettu propolisuute* (3 %), rosmariinin eteerinen öljy* (Rosmarinus officinalis), anetolin ja sitruunan luonnollinen aromi.

Arvostelut 0 arvostelua