Propolia luomu pastillit inkivääri
Propolia luomu pastillit inkivääri

Propolia luomu pastillit inkivääri

9,00 €
Sisältää alv. 14 %

Pastillit tukevat hyvää ruuansulatusta ja puhdistaa suuta

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Propoliksen parhaat ominaisuudet sekä pehmeä ja luonnollinen maku tulevat esiin näissä ihanissa lisäravinnepastilleissa. Vuodesta 1979 lähtien Propolia® on erikoistunut propoliksen puhdistukseen ja on nyt yhdistänyt propoliksen ja mehiläispesän antimien ominaisuudet sitruunan ja inkiväärin kanssa tukemaan hyvää ruoansulatusta aamusta iltaan. Herkku ja hyöty löytyy samasta pastillista.Propolis on luonnollinen antimikrobinen aine, joka puhdistaa kurkkua poistamalla bakteereita, viruksia sekä sieniä. Se taistelee vilustumisen sekä flunssan oireita vastaan mm. helpottaen kurkkukipua. Se myös rauhoittaa ikenien ja limakalvojen tulehdusta ja ärtyneisyyttä sekä puhdistaa suuta.

HUOM.

Yli 6-vuotiaille lapsille. Ei suositella ihmisille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Ei suositella imettäville eikä raskaana oleville naisille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ravintolisää ei saa käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.  

Voi sisältää jäämiä kananmunista, pähkinöistä ja vehnästä. 

45 g

Käyttö:

Imeskele hitaasti 5-6 pastillia päivässä. 

Inci:

Arabikumi* (sakeutusaine), agavesiirappi (Agave tequilana) 47 %, puhdistettu propolisuute* 3 %, inkivääriuute* (Zingiber officinale Roscoe) 1,8 %, sitruuna-aromi. Voi sisältää jäämiä kananmunista, pähkinöistä ja vehnästä.

Arvostelut 0 arvostelua