Uoga Uoga mineraaliposkipuna - peachy 643
Uoga Uoga mineraaliposkipuna - peachy 643

Uoga Uoga mineraaliposkipuna - peachy 643

19,00 €
Sisältää alv. 24 %

Luonnollisen raikkaat ja mattaiset poskipunat tekevät ilmeestä ja ihosta raikkaan ja heleän.

Saatavuus 1 kpl

Uoga Uogan 100% luonnollinen poskipuna sisältää mm. jauhettuja luonnonmineraaleja, meripihkaa ja valkoista savea. Luonnollisen raikkaat ja mattaiset poskipunat tekevät ilmeestä ja ihosta raikkaan ja heleän. Sopii erityisesti rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja sekaiholle. Mineraaliposkipuniin ei ole lisätty tuoksua antavia ainesosia ja tuotteen jauhemaiset raaka-aineet ovat itsessään luonnostaan lähes tuoksuttomia.

Tuote on vegaaninen.

Uoga Uoga mineraaliposkipuna on valmistettu luonnonmineraaleista ja rikastettu meripihkan jauheella, mitä on perinteisesti käytetty liettualaisessa kosmetiikassa sen terveydellisten hyötyjen vuoksi. Mineraaliposkipuna on kehitetty luomaan erityisen kevyttä ja luonnollisen näköistä jälkeä. Se perustuu kiiltävään mineraaliin, joka heijastaa valoa ja saa ihonvärin näyttämään tasaisemmalta. Poskipuna levittyy iholle kauniisti ja tuotteen sisältämät raaka-aineet auttavat rauhoittamaan ihon rasvoittuvuutta. Meripihkan ja sinkin yhdistelmä auttaa ehkäisemään ihon tulehduksia ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Titaanidioksidi suojaa UV-säteilyltä.

KÄYTTÖ:

Levitä kasvoille siveltimen kanssa.

INGREDIENTS: 

Mica, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Magnesium Stearate, Kaolin (white clay), Amber Powder, Oryza Sativa (rice) Starch, +/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499. 

100% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää.


Arvostelut 0 arvostelua