Forever Fresh - voidemainen deodorantti
Forever Fresh - voidemainen deodorantti

Forever Fresh - voidemainen deodorantti

16,00 €
Sisältää alv. 24 %

We Love The Planet Forever Fresh - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen ja alumiinit deodorantti päivittäiseen käyttöön.

Saatavuus 1 kpl

We Love The Planet Forever Fresh - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön. Deodorantti on supertehokas ja pitää epämiellyttävät tuoksut loitolla kovassakin menossa.

Raikas sitrus-yrttinen tuoksu, joka on ihanteellinen niin miehille kuin naisille. Voidemainen deodorantti on helppokäyttöinen ja todella riittoisa; yksi pakkaus riittää n. 2-3kk päivittäiseen käyttöön.

Pakkaus on kierrätyspeltiä - voit uudelleen käyttää sen monella tapaa.

KÄYTTÖ: Hiero pieni, herneen kokoinen määrä / kainalo, aamuisin kainaloosi. Voit käyttää halutessasi myös jaloille, rintojen alle, sisäreisiin, jne. raikastamaan sekä ylläpitämään puhtauden tunnetta. Muista pestä deodorantti yöksi pois iholta.

INCI: Cocos Nucifera Oil*, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Cera Alba, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Limon Fruit Oil, Limonene**, Pogostemon Cablin Oil, Hypericum Perforatum Flower Extract, Citral**, Linalool**, Geraniol***Biological, **Component of essential oils

EcoControl

100% luonnonmukainen

Ei Vegaaninen

Hollanti

Arvostelut 0 arvostelua