Ksylitolipurukumi Inkivääri & kurkuma
Ksylitolipurukumi Inkivääri & kurkuma

Ksylitolipurukumi Inkivääri & kurkuma

3,00 €
Sisältää alv. 14 %

True Gum on muoviton, vegaaninen ja biohajoava purukumi, joka on valmistettu pelkästään luonnollisista ainesosista. Inkivääri ja kurkuma jättävät suuhun raikkaa

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

True Gum on muoviton, vegaaninen ja biohajoava purukumi, joka on valmistettu pelkästään luonnollisista ainesosista. Inkivääri ja kurkuma jättävät suuhun raikkaan maun.Useimmat nykyiset purukumit sisältävät petrokemian ainesosia, aspartaamia (keinotekoinen makeutusaine) ja BHA:ta (synteettinen antioksidantti ja hormonihäiritsijä). Toisin kuin purukumit yleensä, True Gum on muoviton.True Gumissa käytetään tavallisen muovintäyttämän kumin sijaan chicle-kumia, jota tehdään sapodillapuun maitiaisnesteestä. Luonnollisen chicle-kumin ansioista True Gum on biohajoava ja pysyy pehmeänä pitkään.. Kosteutta lisää luomulaatuinen glyseriini, joka kaiken muun tavoin kasviperäistä eikä sisällä GMO-ainesosia.True Gum on makeutettu vähäkalorisilla luonnollisilla makeutusaineilla, kasvin lehdistä saatavalla stevialla ja suomalaisista koivuista peräisin olevalla ksylitolilla. True Gum sisältää yli 20% ksylitolia.

Pakkaus: 20 g 

Ainesosat: makeutusaineet (ksylitoli [22%], stevioliglykosidit), luonnonkumi (chicle-kumimassa), kosteudensäilyttäjä (glyseriini), luonnollinen aromi, kurkumajauhe (1%), stabilointiaine (arabikumi), porkkanauute.

Lisätiedot: vegaaninen, biohajoava

Arvostelut 0 arvostelua