Original Orange - voidemainen deodorantti
Original Orange - voidemainen deodorantti

Original Orange - voidemainen deodorantti

16,00 €
Sisältää alv. 24 %

We Love The Planet Original Orange - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön.

Saatavuus 1 kpl

We Love The Planet Original Orange - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön. Deodorantti on supertehokas ja pitää epämiellyttävät tuoksut loitolla kovassakin menossa.

Pehmeä ja mieto mandariinin tuoksuinen deodorantti. Voidemainen deodorantti on helppokäyttöinen ja todella riittoisa; yksi pakkaus riittää n. 2-3kk päivittäiseen käyttöön.

Pakkaus on kierrätyspeltiä - voit uudelleen käyttää sen monella tapaa.

KÄYTTÖ: Hiero pieni, herneen kokoinen määrä / kainalo, aamuisin kainaloosi. Voit käyttää halutessasi myös jaloille, rintojen alle, sisäreisiin, jne. raikastamaan sekä ylläpitämään puhtauden tunnetta. Muista pestä deodorantti yöksi pois iholta.

INCI: Cocos Nucifera Oil*, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Cera Alba, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Limonene**, Hypericum Perforatum Flower Extract, Linalool***Biological, **Component of essential oils

EcoControl

100% luonnonmukainen

Ei Vegaaninen

Hollanti


Arvostelut 0 arvostelua