Sweet Serenity - voidemainen deodorantti
Sweet Serenity - voidemainen deodorantti

Sweet Serenity - voidemainen deodorantti

16,00 €
Sisältää alv. 24 %

We Love The Planet Sweet Serenity - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön.

Saatavuus 1 kpl

We Love The Planet Sweet Serenity - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön. Deodorantti on supertehokas ja pitää epämiellyttävät tuoksut loitolla kovassakin menossa. Ruusu-hunajainen tuoksu on naisellinen, mutta tehokas. Voidemainen deodorantti on helppokäyttöinen ja todella riittoisa; yksi pakkaus riittää n. 2-3kk päivittäiseen käyttöön.

Pakkaus on kierrätyspeltiä - voit uudelleen käyttää sen monella tapaa. 

KÄYTTÖ: Hiero pieni, herneen kokoinen määrä / kainalo, aamuisin kainaloosi. Voit käyttää halutessasi myös jaloille, rintojen alle, sisäreisiin, jne. raikastamaan sekä ylläpitämään puhtauden tunnetta. Muista pestä deodorantti yöksi pois iholta.

INCI: Cocos Nucifera Oil *, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Cera Alba, Caprylic / Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Citronellol **, Hypericum perforatum Flower Extract, Linalool **, Coumarin **, Eugenol **

EcoControl

100% luonnonmukainen

Ei Vegaaninen

Hollanti

Arvostelut 0 arvostelua