Lovely Lavender - voidemainen deodorantti
Lovely Lavender - voidemainen deodorantti

Lovely Lavender - voidemainen deodorantti

16,00 €
Sisältää alv. 24 %

We Love The Planet Lovely Lavender - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön.

Saatavuus 1 kpl

We Love The Planet Lovely Lavender - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön. Deodorantti on supertehokas ja pitää epämiellyttävät tuoksut loitolla kovassakin menossa.

Puhdas laventelin tuoksu on raikas ja tehokas myös hormonaaliseen hikoiluun. Voidemainen deodorantti on helppokäyttöinen ja todella riittoisa; yksi pakkaus riittää n. 2-3kk päivittäiseen käyttöön.

Pakkaus on kierrätyspeltiä - voit uudelleen käyttää sen monella tapaa.

KÄYTTÖ: Hiero pieni, herneen kokoinen määrä / kainalo, aamuisin kainaloosi. Voit käyttää halutessasi myös jaloille, rintojen alle, sisäreisiin, jne. raikastamaan sekä ylläpitämään puhtauden tunnetta. Muista pestä deodorantti yöksi pois iholta.

INCI: Cocos Nucifera Oil*, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Cera Alba, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Lavandula Hybrida Oil, Linalool**, Lavandula Angustifolia Oil, Hypericum Perforatum Flower Extract, Limonene**, Geraniol**, Coumarin***Biological, **Component of essential oils

EcoControl

100% luonnonmukainen

Ei Vegaaninen

Hollanti


Arvostelut 0 arvostelua