RimitaDeo alumiiniton deodorantti
RimitaDeo alumiiniton deodorantti

RimitaDeo alumiiniton deodorantti

11,00 €
Sisältää alv. 24 %

Täysin luonnonmukainen, alumiiniton ja soodaton deodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän.

Saatavuus 5 kpl

RimitaDeo on valittu Suomen parhaaksi luomudeodorantiksi. Tämä on se deo, joka oikeasti toimii ja päättää hyvän luomudeodorantin etsintäsi.

Täysin luonnonmukainen, alumiiniton ja soodaton deodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän. RimitaDeo on samalla myös mahdollisimman hellävarainen elimistölle.

Miedon unisex tuoksun takia RimitaDeo on hyvä valinta niin miehille kuin naisillekin, sekä vaikka nuoren ensimmäiseksi deodorantiksi.

50 ml:n roll-on

INCI:

Vatten, aloe vera extrakt*, oliv extrakt*, glycerin, trietylcitrat, cetearylalkohol, glycerylstearatcitrat, zinkricinoleate,rosmarin extrakt*, lavendel extrakt*, citronskal extrakt*, polyglyceryl-3 caprylate, oryza sativa starch, kamomill extrakt*, ringblomma extrakt* myrten extrakt*, parfum, xanthan gum, natriumbensoat, Bensylalkohol, salicylsyra, sorbinsyra, natriumdehydroacetate, algin, citronsyra, maltodextrin, limonen, linalool, citral, kumarin. *från ekologisk odling 


Arvostelut 0 arvostelua