Siivoussuihke, makea sitrus
Siivoussuihke, makea sitrus

Siivoussuihke, makea sitrus

14,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ekologinen ja vegaaninen siivoussuihke käy yleispuhdistukseen kodin pinnoille.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Naturetten siivoussuihkeet käyvät yleispuhdistukseen kodin pinnoille. Pesuaineet ovat turvallisia ja myrkyttömiä käyttää, joten pienet lapsetkin voi ottaa siivoukseen mukaan. Ei jätä raitoja. Pakkauskoko on 500ml.

Desinfioivat ja puhdistavat aineet: Decyl Glucoside (biohajoava), Sodium Chloride (himalajan ruususuola) ja luomu väkiviinaetikka. Suihkeet ovat parabeenittomia, GMO-vapaita ja 100% luonnollisia.

Käyttöohjeet: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kostealla liinalla. Erillistä huuhtelua ei tarvita. 

Vinkki: älä heitä tyhjää suihkepulloa roskiin vaan hyöty käytä se pyykkietikan kanssa!  Saat tehtyä suihkepulloon pyykkietikasta tekstiilien raikastussprayta laimentamalla sitä suhteessa 1 osa pyykkietikkaa + 9 osaa vettä.

Makea sitrus: 5-15% ionittomia tensidejä (Decyl Glucoside=biohajoava puhdistava aine)/nonjoniska ytaktiva ämnen, luomu väkiviinaetikka 5-<10%/ekologisk spritättika, Sodium Chloride (Himalajan ruususuola)/Himalayasalt, Distilled Water (tislattu vesi)/destillerat vatten, luonnollinen citric acid (sitruunahappo),  luomu Sitrus Sinensis (100% appelsiinin eteerinen öljy), luomu Sitrus Nobilis Peel Oil (100% mandariinin eteerinen öljy).

Makea sitrus tuoksusta: appelsiini ja mandariini. Appelsiinin ja mandariinin raikas ja hieman makea tuoksu on monen mieleen. Appelsiinin tuoksu on suosittu pesuaineissa, koska se on kevyt ja raikastaa huoneilmaa. Mandariini ja appelsiini yhdessä toimivat erinomaisesti ja täydentävät toisiaan. Ne ovat antibakteerisia öljyjä. Ei liian voimakkaasti tuoksuvia, vaan kevyitä ja miellyttäviä. Tuoksu haihtuu vähän ajan kuluessa pinnalta pois.

Arvostelut 0 arvostelua