Siivoussuihke, pirteä yrtti
Siivoussuihke, pirteä yrtti

Siivoussuihke, pirteä yrtti

14,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ekologinen ja vegaaninen siivoussuihke käy yleispuhdistukseen kodin pinnoille.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Naturetten siivoussuihkeet käyvät yleispuhdistukseen kodin pinnoille. Pesuaineet ovat turvallisia ja myrkyttömiä käyttää, joten pienet lapsetkin voi ottaa siivoukseen mukaan. Ei jätä raitoja. Pakkauskoko on 500ml.

Desinfioivat ja puhdistavat aineet: Decyl Glucoside (biohajoava), Sodium Chloride (himalajan ruususuola) ja luomu väkiviinaetikka. Suihkeet ovat parabeenittomia, GMO-vapaita ja 100% luonnollisia.

Käyttöohjeet: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kostealla liinalla. Erillistä huuhtelua ei tarvita. 

Vinkki: älä heitä tyhjää suihkepulloa roskiin vaan hyöty käytä se pyykkietikan kanssa!  Saat tehtyä suihkepulloon pyykkietikasta tekstiilien raikastussprayta laimentamalla sitä suhteessa 1 osa pyykkietikkaa + 9 osaa vettä.

Pirteä yrtti: 5-15% ionittomia tensidejä (Decyl Glucoside=biohajoava puhdistava aine)/nonjoniska ytaktiva ämnen, luomu väkiviinaetikka 5-<10%/ekologisk spritättika, Sodium Chloride (Himalajan ruususuola)/Himalayasalt, Distilled Water (tislattu vesi)/destillerat vatten, luonnollinen citric acid (sitruunahappo), luomu Citrus Limon Peel Oil (100% sitruunan eteerinen öljy), Ocinum Basilicum Oil (100% basilikan eteerinen öljy, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (100% rosmariinin eteerinen öljy).

Pirteä yrtti tuoksusta: basilika, rosmariini ja sitruuna. Yrttinen ja mausteinen tuoksu, johon sitruuna tuo ripauksen pirteyttä. Ei liian voimakkaasti tuoksuva, vaan kevyt ja miellyttävä. Tuoksu haihtuu vähän ajan kuluessa pinnalta pois. Sitruunan eteerinen öljy on siivoustuotteessa antiseptinen, ehkäisee infektioita ja tuhoaa bakteereja. Puhdistaa ja raikastaa huoneilmaa, neutraloi hajuja ja desinfioi. Rosmariinin eteerisellä öljyllä on desinfioiva ja antibioottinen vaikutus. Se estää lian ja bakteerien leviämisen. Basilikan eteerinen öljy on myös antibakteerinen ja puhdistava.

Arvostelut 0 arvostelua