Konjac Aloe kasvosieni
Konjac Aloe kasvosieni

Konjac Aloe kasvosieni

10,00 €
Sisältää alv. 24 %

Konjac Aloe kasvosieni kuivalle ja herkälle iholle on valmistettu täysin luonnollisesta Konjac-kuidusta.

Saatavuus 1 kpl

Skinmood Konjac Aloe kasvosieni kuivalle ja herkälle iholle on valmistettu täysin luonnollisesta Konjac-kuidusta. Sieneen on lisätty aloe veraa tehostamaan sen ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia vaikutuksia.

Konjac-sienet sopivat erityisesti herkän ihon hoitoon, jopa couperosa, atooppiselle ja allergisoituvalle iholle. Konjac-kuitu muodostaa ihon pinnalle suojaavan ja kosteutta sitovan kolloidisen kalvon helpottaen pintakuivaa ihoa. Sienessä on luonnollisesti matala happamuus sekä kuoriva verkkorakenne.

Käyttöohje:

Kastele sieni huolellisesti ennen käyttöä esimerkiksi upottamalla se lämpimään veteen. Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä. Älä väännä sientä! 

Puhdista kasvot ja kaula pelkällä sienellä tai puhdistusaineen kanssa pyörivin liikkein. Huuhtele lopuksi juoksevan veden alla ja purista jälleen kuivaksi kämmenten välissä. Anna sienen kuivua ripustettuna kuivassa ja viileässä.Sieni kestää käytössä noin 2-3 kk. Kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

INCI: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Aloe Barbadensis ExtractArvostelut 0 arvostelua