Aurinkosuojastic, SUN 20
Aurinkosuojastic, SUN 20

Aurinkosuojastic, SUN 20

18,00 €
Sisältää alv. 24 %

100 % luonnonmukainen, vegaaninen, vedetön ja vedenkestävä aurinkosuojastick.

Saatavuus 1 kpl

100 % luonnonmukainen, vegaaninen, vedetön ja vedenkestävä aurinkosuojastick. Stick on hypoallergeeninen, joten niitä voi käyttää myös hyvin herkkäihoinen. Aurinkosuojafiltterit ovat 100 % luonnonmukaiset ja siten myös vesistöystävävälliset. Tuote ei sisällä lainkaan vettä, joten sitä on turvallisia käyttää myös talviajan ulkoilussa – matkustassa stickejä ei lasketa nesteiksi. Aurinkosuoja-aineina tuotteissa ovat titaniumoksidi sekä sinkkioksidi, joiden suojaavaa vaikutusta tehostaa alumiinistearaatti yhdessä aluminan kanssa. Pohjaöljynä tuotteissa on luomu rapsiöljy.

Helppokäyttöinen aurinkosuojatuote suojaa koko kasvojen aluetta ja herkimpiä ihoalueita. Käytä säännöllisesti ennen aurinkoon menoa. Tuote on vedenkestävä, mutta uinti ja hikoilu heikentävät sen tehoa, jonka vuoksi tuotetta kannattaa tuolloinkin lisätä. Tuote antaa välittömästi suojan auringon haitallisille UVA- sekä UVB-säteille. Huomioithan, että vaikka käytätkin aurinkosuojatuotetta, ei auringossa oleilua pitkään suositella.

SK 20 INCI: Brassica Campestris Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Tribehenin, Zinc Oxide (nano), CocoCaprylate/Caprate, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Zea Mays Starch, Oleyl Erucate, Cellulose, Polyhydroxystearic Acid, Titanium Dioxide (nano), Parfum, Aluminum Stearate, Alumina, Isostearic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil*

Arvostelut 0 arvostelua