Lakka-Tyrni Hyaluronihapposeerumi
Lakka-Tyrni Hyaluronihapposeerumi

Lakka-Tyrni Hyaluronihapposeerumi

38,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihoa napakoittava kasvoseerumi.

Saatavuus 1 kpl

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihoa napakoittava kasvoseerumi. Sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja antioksidanttista lakan ja tyrnin marjauutetta sekä jojobaproteiinia, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti.

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon luonnollista täyteläisyyttä. Lakan ja tyrnin marjauutteet tuovat iholle A-vitamiinin esiastetta ja C-vitamiinia, jotka uudistavat ja suojaavat ihoa. Jojobaproteiini on kasvipohjainen proteiini, joka tuo iholle sen tarvitsemia rakennusaineita.

Hyaluronihappo on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, erittäin tehokas kosteuttaja ja humektantti. Sillä on tärkeä rooli ihon täyteläisyyden ja kimmoisuuden ylläpidossa. Hyaluronihappoa esiintyy iholla luonnostaankin, mutta sen määrä vähentyy ikääntyessä ja iho menettää luonnollista kimmoisuuttaan. Hyaluronihappo tuo iholle nuorekasta täyteläisyyttä. Sen vaikutukset perustuvat sen kykyyn sitoa tehokkaasti kosteutta.

Käyttö

Levitä pieni määrä puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Voidaan käyttää myös silmänympärysiholle. Lisää seerumia iholle kevyesti hieroen ja taputellen. Levitä sen jälkeen kasvovoidetta tai kasvoöljyä.

Ingredients

Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Hydrolyzed Jojoba Protein, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid

Säilyvyys

Avattu pakkaus säilyy 6 kk. Säilytys kuivassa ja viileässä, valolta suojattuna.

Muuta

FI-Natura -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Pakkauskoko 30 ml.

Arvostelut 0 arvostelua