Youth Potion Serum
Youth Potion Serum

Youth Potion Serum

68,00 €
Sisältää alv. 24 %

Intensiivisesti kosteuttava ja kiinteyttävä tehoseerumi, joka aktivoi ihon uusiutumiskykyä ja ehkäisee siten ei toivottuja ikääntymisen merkkejä ihossa.

Saatavuus 1 kpl

Intensiivisesti kosteuttava ja kiinteyttävä tehoseerumi, joka aktivoi ihon uusiutumiskykyä ja ehkäisee siten ei toivottuja ikääntymisen merkkejä ihossa.  Tehoseerumi antaa välittömän vaikutuksen. Seerumi kiinteyttää ihoa ja ylläpitää ihon nuorekkuutta. Juonteiden syvyys ja määrä pienenevät selvästi ja iho on entistä tasaisemman näköinen. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti uudistumista kaipaavalle ikääntyneelle iholle.

Seerumi soveltuu erityisesti syvien juonteiden hoitoon. Tuote on ihanteellinen myös valon vanhentamalle iholle. Seerumi sisältää useita resveratrolilähteitä. Resveratroli on voimakas antioksidantti, jolla on UV-säteilyltä suojaavia ominaisuuksia. Resveratroli pidentää solujen elinkaarta aktivoimalla sirtuin-proteiineja, jotka säätelevät useita solun vanhenemisprosesseja.

Seerumi pehmentää välittömästi ihon kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Se aktivoi kollageenisynteesiä, lisää ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja nopeuttaa ihosolujen uudistumista ja vaalentaa ihon pinnalle syntyneitä pigmenttiläiskiä.

Käyttö: Levitä seerumia puhdistetulle iholle aamuin illoin kevyesti hierovin liikkein.  Levitä päälle Forever Young 24H  voide. Voit käyttää Youth Potion tehoseerumia kuuriluontoisesti tai päivittäin tarpeen mukaan. Sopii myös silmänympärysiholle.

Koko: 30ml

Inci: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Prunus Avium (Cherry) Kernel Oil*, Sclerocarya Birrea Seed (Marula) Oil*, Citrus Sinensis (Blood Orange) Fruit Extract*, Punica Granatum (Pomegranate) Extract*, Argania Spinosa (Argan) Oil*, Amber Extract, Psidium Guajava Fruit (Guava)Extract*, Squalane, Cetearyl Olivate (and) Sorbitan Olivate,Euterpe Oleracea Fruit Acai) Extract, Aristotelia Chilensis Fruit (Maqui) Extract*, Benzyl Alcohol,Dehydro Acetic Acid, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Xanthan Gum, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract*

100% Natural 91,4% Organic and wildcrafted

Arvostelut 0 arvostelua