Moringaöljy
Moringaöljy

Moringaöljy

26,00 €
Sisältää alv. 24 %

Moringaöljy on puhdistava hoitoöljy kasvoille.

Saatavuus 1 kpl

Moringaöljy on puhdistava hoitoöljy kasvoille. 100 % puhdas, raffinoimaton ja parabeeniton. Moringaöljy ei sisällä synteettisiä hajusteita, mineraaliöljyjä eikä säilöntäaineita. Moringaöljy on erityisen hyvä aikuisen ihon sekä rasvoittuvan, epäpuhtaan ihon hoitotuote. Moringaöljy ennaltaehkäisee aknea, vähentää ihoärsytystä, pehmentää ihoa sekä vähentää ryppyjen muodostumista. Se myös uudistaa tehokkaasti ihoa (palovammat, nirhaumat, aknearvet...) ja sitä voi käyttää myös kuivalle päänahalle kosteuttamaan ja hoitamaan. Moringaöljy vähentää ihon omaa talineritystä, jonka vuoksi se toimii hyvin primerina kasvoilla.

Moringan monet käyttötarkoitukset sekä sen hyödyt ja teho huomattiin jo muinaisten egyptiläisten aikaan. Kyseessä on siis pitkään tunnettu ja käytetty, tehokas raaka-aine. Moringaöljy on ihonhoidon "superöljy", joka on täynnä iholle hyviä ominaisuuksia:

  • Antaa silkkisen pehmeän pinnan iholle runsaan beheenihappopitoisuutensa vuoksi
  • A-, B-, C- ja E-vitamiinit kosteuttavat intensiivisesti ihoa ja vilkastuttavat ihon luonnollista kollageenin tuotantoa
  • Öljyhappo (oleiinihappo) edistää tuotteen imeytymistä syvemmälle ihoon. Oleiinihapon ja C-vitamiinin antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi erittäin tehokas ja ihanteellinen hoitotuote aikuiselle iholle! C-vitamiinilla on myös antibakteerinen vaikutus
  • Suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta sekä rauhoittaa ihon herkkyyttä vahvistamalla ihon omaa suojakerrosta
  • Sinkki, rauta, kupari ja magnesium antavat terveen hehkun ja vahvistavat ihoa

Moringaöljy on pakattu kierrätyslasista valmistettuun pulloon, jonka puuosa on nopeasti kasvavaa bambua.

100 % luonnonmukainen, yhden raaka-aineen tuote; sisältää vain puhdasta moringaöljyä! Vegaaninen, ei lisättyjä hajuste-, väri- eikä säilöntäaineita. Ei eläinkokeita!

KÄYTTÖ: Imeytä muutama tippa puhtaalle iholle kasvovoiteen tapaan. Voidaan käyttää herkistyneelle tai epäpuhtaalle ihoalueelle. Sopii myös meikin alle.

INCI: Moringa Oleifera Seed Oil

Arvostelut 0 arvostelua