Desert Flower Facial Oil
Desert Flower Facial Oil

Desert Flower Facial Oil

55,00 €
Sisältää alv. 24 %

Aavikkokukka kasvoöljyn antioksidanttirikas koostumus tuo kuivalle iholle välitöntä kosteutta ja nuorekasta heleyttä.

Saatavuus 1 kpl

Kuivan ihon pelastaja! Kosteuttaa joku solua ja tuo hehkun kasvoillesi. elvyttävä kasvoöljy on tehohoito kuivalle ja aikuiselle iholle. Luomuöljyjä sisältävä kasvoöljy elvyttää tehokkaasti kuivaa ihoa, silottaa ryppyjä ja tekevät ihosta kosteutetun ja tasaisen. Napakoittaa ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä.

Aavikon Kukka kasvoöljy on nimensä mukaisesti saa sinut puhkeamaan kukkaan.

SANO TAHDON ELVYTETYLLE, UUDELLEEN HEHKUVALLE IHOLLE.

Voit käyttää kasvoöljyjämme ympäri vuoden, mutta talvella, kun ilma on kylmää, kannattaa ehdottomasti käyttää vähän enemmän öljyä. Käytä silloin kasvoöljyä kosteusvoiteen lisäksi, erityisen kuivalle iholle. Tehostaa ihohoitoa hoitolassa ja kotona, kasvoöljy optimoi ihon ottamaan vastaan kosteusvoiteen vaikuttavia aineita. Siten voit nähdä voiteen vaikutuksen nopeammin.

Levitä 1-2 tippaa (2-3 tippaa erittäin kuivalle iholle) kasvoille ja kaulalle hellävaraisesti hieroen aamuin illoin. Levitä kosteusvoide öljyn päälle. Vinkki: Voit lisätä tipan kasvoöljyä päivä- ja yövoiteesi joukkoon. Kasvoöljy imeytyy nopeasti iholle eikä se jätä öljyistä kalvoa.

VINKKI 1

Jos iho on kuiva ja janoaa kosteutta ja ihossa näkyy jo iän merkkejä, kuten juonteita ja veltostumista, käytä elvyttävää Desert Flower Facial Oilia.

Jos iho on sekaiho, rasvainen ja siinä on ehkä myös epäpuhtauksia, Karelian Rose  Facial Oil on oikea valinta.

Öljyjä suositellaan yleisesti yli 30-vuotiaille.

VINKKI 2

Öljyä voidaan käyttää kasvonaamioiden alla. Tällä tavalla myös naamion teho paranee.

Inci: Citrullus Vulgaris Seed oil* (Watermelon), Aleurite moluccans Fruit Oil* (Kukui Nut), Passiflora Incarnata Seed Oil*(Passionflower), Cereus Grandiflorus* (Cactus Flower) Coffea Arabica Seed Oil* (Green Coffee), Opuntia Ficus-Indica Seed Oil* (Prickly Pear), Tocopherol (Natural Vitamin E)

100% Natural, 99% Organic & Wildcrafted

Arvostelut 0 arvostelua