Soothing Facial Mist
Soothing Facial Mist

Soothing Facial Mist

34,00 €
Sisältää alv. 24 %

Korkean aktiiviainepitoisuuden sisältävä, ihoa rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Korkean aktiiviainepitoisuuden sisältävä, ihoa rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi. Palauttaa ihon tasapainon ja vähentää tulehdusta sekä punoitusta. Kasvoveden koostumus soveltuu aknen hoitoon, rosacea-iholle (ruusufinni) sekä ihotulehdusten ja ihottumien hoitoon. Suihkepullon ansiosta tuotetta on helppo suihkuttaa suoraan kasvoille puhdistuksen jälkeen ja päivän mittaan virkistykseksi. Saa ihon tuntumaan raikkaalta, puhtaalta ja kosteutetulta. Sopii kaikille ihotyypeille. Alkoholiton. 

Uudistava, virkistävä ja rauhoittava kasvovesi. Raikastaa ja vahvistaa ihoa sekä vähentää punoitusta. Ei kuivata ihoa. Hoitomenetelmä erityisesti normaalille, kuivalle tai kosteusköyhälle iholle.

Kosteusköyhä = janoinen iho on riskialttiimpi ennenaikaiselle ryppyisyydelle. Kasvovesi ei ole extra tai “pieni lisäkiva“ ihonpuhdistuksessa, vaan oikeasti hyödyllinen ja tarpeellinen. Kasvovesi sinetöi ihon puhdistuksen.

Käyttö: päivittäisen puhdistuksen jälkeen, aamulla ja illalla. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti. Käytä matkoilla vähentämään ihon kuivumista ja kireyttä ja kesäkuumalla kevyenä kosteuttajana. Rauhoittava hoito silmänympärysihon hoitoon.

Vinkki: Käytä hiuksiin jätettävä hoito-aineena, selvitysaineena takkuihin sekä buustaamaan Curly hair menetelmää. Kokeile ja ihastu!

Pakkauskoko: 100ml

Inci: Rosa Damascena Floral Water*(Rose), Ribes Nigrun Fruit Extract*(Black Currant),Rubus Idaeus Fruit Extract*(Raspberry), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid

100% Natural, *97% Organic & WldcraftedArvostelut 0 arvostelua