Herbal Refreshing Mist
Herbal Refreshing Mist

Herbal Refreshing Mist

25,50 €
34,00 €
Sisältää alv. 24 %

Syväpuhdistava kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Saatavuus 1 kpl

Kirkastavaa hoitoa erityisesti rasvaiselle, epäpuhtaalle ja ärsyyntyneelle iholle. Puhdistava kasvosuihke, joka kontrolloi talintuotantoa ja ehkäisee näppyjen syntyä kasvoilla ja vartalolla. Se uudistaa ihoa, vähentää punoitusta sekä ehkäisee tulehduksia. Ei sisällä alkoholia.

Virkistävät marja- ja yrttiuutteet viilentävät ja rauhoittavat ihoa. Antioksidantit suojaavat ja uudistavat ihoasi. Parantaa ihon sävyä, jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi, vähentää öljyisyyttä ja raikastaa kuivattamatta liikaa.

Yksi tärkeimmistä hyvinvoivan ihon avaimista on oikea pH-arvo – terveellä iholla se on noin 4,5-5, mikä tarkoittaa ihon pinnan olevan hieman hapan. Tasapainoinen pH varmistaa sen, että iholla riittää vastustuskykyä bakteereille, viruksille ja tulehdusta aiheuttaville mikro-organismeille. Usein iho-ongelmien syy löytyykin vääristä puhdistus/hoitotottumuksista, jotka muuttavat ihon luontaista pH-arvoa – rasvoittuva iho muuttuu happamammaksi, sillä se sisältää maitohappoa ja rasvahappoja kun taas kuiva iho muuttuu emäksisemmäksi, koska siitä puuttuu sekä rasvaa että happamuutta.

Tiivistetty hoitoneste supistaa ihohuokosia luonnollisesti ja desinfioi punoituksesta ja ärsytyksestä kärsivää ihoa. Se uudistaa ihoa ja tukee ihon luonnollista pH-arvoa, avaa tukkeutuneet ihohuokoset ja rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Täydellinen tuote rasvaisen ihon, auringonpolttaminen ja ihottumien hoitoon.

Käyttö: Lisää vanulapulle tai suihkuta suoraan väsyneelle iholle. Käytä kirkastamaan ihoa puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi supistaa ihohuokosia ja valmistaa ihon ottamaan vastaan muita kosteuttavia hoitotuotteita. Kasvovettä voi käyttää myös meikatulle iholle virkistämään ja kosteuttamaan kasvojen ihoa. Käytä aamuin/illoin puhdistuksen jälkeen tai raikastava suihkeena suoraan kasvoille.

Vinkki: Sopii hienosti mineraalimeikin freesaukseen/asettumiseen.Pakkauskoko: 100ml

Inci: Hamamelis Virginiana Water* (Witch Hazel), Vaccinium Myrtillus Extract* (Blueberry), Juniperus Communis Water* (Juniper), Matricaria Recutita Water * (Chamomille), Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract * (Cranberry), Benzyl alcohol,Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid,Panthenol (Pro-Vitamin B5), Mentha piperita oil* (Peppermint Premium)100% natural 98,5% organic & wild harvested


Arvostelut 0 arvostelua