Phyto Senses Foam Cleanser
Phyto Senses Foam Cleanser

Phyto Senses Foam Cleanser

46,00 €
Sisältää alv. 24 %

Herkän ihon hellävarainen ja ravinteikas puhdistusvaahto kasvoille.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Pehmeä puhdistusvaahto kasvojen hoitoon. Hoitava koostumus tuntuu välittömästi. Puhdistaa tehokkaasti ihon ja meikit. Sopii hyvin myös kuivalle ja herkälle iholle erittäin hoitavan koostumuksen takia.

Kauran sisältämät proteiinit ja sokerit kosteuttavat ihoa ja parantavat sen vastustuskykyä. Pre- ja probiootit sekä omega-3 rasvahapot nopeuttavat ihon paranemista, kosteuttavat ja vähentävät ihon omaa kosteuden haihtumista.

Tehokkaiden aktiiviaineiden yhteisvaikutuksesta ihosta tulee silkin pehmeä ja puhdas. Ei kuivata ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti suunniteltu herkälle iholle. Myös silmänympärysihon puhdistamiseen.

Käyttö: 1-2 painallusta kuivalle tai kostealle iholle. Voit lisätä tarvittaessa hieman vettä.

Koko 150 ml

Inci: Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Cocoamidopropyl Betaine, Glycerine*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract *, Salvia Hispanica (Chia) Seed Oil, Cynara Scolymys (Artichoke) Extract *, Garcinia Mangostana (Mangosteen) Extract *, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Leaf Extract*, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid, Benzonic acid, Xanthan Gum

100% Natural  84,5% Organic & Wildcrafted

Arvostelut 0 arvostelua