Kasvovesi Ruusu & Kamomillamaito
Kasvovesi Ruusu & Kamomillamaito

Kasvovesi Ruusu & Kamomillamaito

18,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käsintehty kasvovesi kosteuttaa, puhdistaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Ihanteellinen stressaantuneelle, kuivalle ja herkälle iholle.

Saatavuus 3 kpl

Ruusuvesi pehmentää ihoa ja vähentää punaisuutta hoitaen erityisesti kuivaa ja ikääntyvää ihoa. Hellävarainen kamomillavesi rauhoittaa ja kirkastaa herkkää ihoa. Vuohenmaito sisältää ainutlaatuisia rasva- ja maitohappoja sekä vitamiineja ja mineraaleja, jotka hoitavat herkkää ihoa. Aloe vera ja glyseriini rauhoittavat ja pehmentävät sekä parantavat ihon joustavuutta.

Kasvovesi on yksi ihonhoidon kulmakivistä. Sen lisäksi että se kosteuttaa ja raikastaa kasvot, se tasapainottaa ihon pH-arvoa ja auttaa näin muiden kosteutustuotteiden (seerumi, kosteusvoide) imeytymistä. Tasapainoinen iho suojautuu hyvin ulkoisilta ärsykkeiltä eikä kuivu helposti.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta puhdistuslapulle ja levitä aamuin illoin kasvoille ja kaulalle. Vieläkin paremmin saat kasvoveden hyödyt eikä sitä kulu hukkaan, kun suihkutat kasvovettä käsiin ja taputtelet iholle. Levitä iholle seerumi ja/tai kosteusvoide kun iho on vielä kostea kasvovedestä.

Vinkki – käytä kasvovettä silmähauteena. Laita kasvovesi vähintään tunniksi jääkaappiin viilenemään. Suihkuta viileää kasvovettä puhdistuslappuihin ja aseta hellävaroen silmille, anna vaikuttaa 10-20 minuuttia.

Ekologinen ja eettinen lähikosmetiikkavalinta, jolla vähennät päivittäistä kemikaalimäärää.

INCI: Rosa Damascena Flower Water (ruusuvesi), Caprae Lac (vuohenmaito), Anthemis Nobilis Flower Water (kamomillavesi), Glycerin (glyseriini), Aloe Barbadensis Leaf Powder (aloevera jauhe), Dehydroacetic Acid (ECOCERT-sertifioitu säilöntäaine), Benzyl Alcohol (ECOCERT-sertifioitu säilöntäaine)

 

Arvostelut 0 arvostelua