Flower Hydration Mist
Flower Hydration Mist

Flower Hydration Mist

27,00 €
36,00 €
Sisältää alv. 24 %

Hoitava kasvovesi,kosteuttaa ja heleyttää ihoa samalla kun se auttaa lisäämään sen kimmoisuutta ja häivyttämään iholta hentoja juonteita.

Saatavuus 2 kpl

Hoitava kasvovesi, jonka ihoa ravitseva koostumus auttaa parantamaan ihon pintatekstuuria ja tehostamaan muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Kasvovesi kosteuttaa ja heleyttää ihoa samalla kun se auttaa lisäämään sen kimmoisuutta ja häivyttämään iholta hentoja juonteita. Sopii kaikille ihotyypeille.

Ihon hehkua lisäävässä kasvovedessä on kevyesti anti-age vaikutteinen koostumus. Se kiinteyttää ja estää ihon ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä.

Flower Hydration Mist vahvistaa, silottaa, pehmentää ja tehokosteuttaa ihoa. Kasvovesi palauttaa iholle raikkaan harmonian. Ihosta tulee kosteutettu, kirkas ja valmis vastaanottamaan muita hoitotuotteita.

Käyttö: Aamuin ja illoin sekä halutessa päivän aikana raikastamaan ihoa.

Koko: 100ml

IncI: Rose Alba (White Rose) Distillate, Aqua, Glycerin*, Oryza Sativa (Rice) Extract*Euphrasia Officinalis (Eyebright) Extract*,Tilia Cordata Flower (Linden)Water*,Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract*, Myosotis Sylvatica Flower/Leaf/Stem(Forget me not) Extract*, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Extract*, Hydrolyzed Viola Tricolor Extract*,Phospholipids & Niacinamide, Hyaluronic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydro Acetic Acid, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Xanthan gum100% NATURAL, 96,8 % ORGANIC & WILDCRAFTED                                                    


Arvostelut 0 arvostelua