Toimitusehdot


Yleistä

Ekopuoti Norah on Ekohoitola Norah:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Ekohoitola Norah (2786379-7, Ihoden kylätie 86, p. 050 505 9779). Ekohoitola Norah pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset Klarna Chechout:n maksuvaihtoja käyttämällä tai Ekopuoti Norah -lahjakortilla.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Ekopuoti Norah käyttää Pakettipalvelua kuljetuspalvelijana. Toimituskulut ovat kiinteä 7 €, joka pitää sisällään kaikki kulut pakkausmateriaaleista toimitukseen. Kun ostokset ylittävät 70 € toimituskuluja ei ole. Vaihtoehtona löytyy myös nouto suoraan puodista ilman toimituskuluja.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. 


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-7 vuorokautta, mutta se voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Tarkemmat palautusohjeet löydät Palautusohje -sivulta


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Noora Härmä/Ekopuoti Norah, hoitolanorah2015@gmail.com, p.0505059779